Silje og Maria

Ny barneplate og flunkende ny YouTube-Kanal!

Silje Sirnes Winje og Maria Solheim går ikke stille i gangene med
«Bråkebøttebaluba».

Albumet Bråkebøttebaluba er fullt av fart, lek og artige påfunn og gir lytteren både danserumpe, smil om munnen og lure glimt i øynene.

De fleste norske barn velger i dag YouTube som deres foretrukne
underholdningskanal. De danser til Baby shark, hopper rundt sammen med Crazy frog, og gauler «Let it go» sammen med snødronningen Elsa. I løpet av vinteren håper vi at de like gjerne synger, hopper og snurrer rundt til lyden av Enniken Fenniken, Mormors superstar og KoKoKonsekvenser, humrer Winje og Solheim.

De to artistene brenner for at barn i Norge skal få lett tilgang til nyskapende og fengende norskspråklig musikk. I tillegg til tradisjonell utgivelse har duoen derfor bestemt seg for å åpne YouTube-kanalen «Silje og Maria – barnesanger på norsk», en helt ny kanal for barnemusikk. Fra og med 18. oktober vil de slippe musikkvideo for musikkvideo, til hver av de 10 sangene på plata. De vil også gjennom spillelister på kanalen jobbe for å få frem flere av videoene til deres norske barnemusikkolleger.
– Vi opplever at barnas musikk og kunstutrykk får stadig mindre oppmerksomhet og plass i de tradisjonelle mediene. Samtidig tilbringer norske barn veldig mye tid på YouTube hvor engelskspråklig musikk dominerer. Vi synes derfor det er ekstra viktig, og ikke minst utrolig spennende, å være tilstede med morsom norskspråklig musikk på den kanalen barna og foreldrene faktisk benytter aller mest, sier Winje.

Du finner Silje og Marias Youtube-kanal her

«Bråkebøttebaluba» er den andre barneplata denne duoen lager sammen. Siden utgivelsen av «Kaptein Snabelbæsj og hjertetyven» (2016) har de reist rundt omkring i Norge, sunget og spilt mange konserter både for og med barn.
Tekstene er skrevet av Siljes mor Åse Sirnes Winje, og melodiene er av Silje Sirnes Winje, Christer Slaaen, Maria Solheim og Vigleik Winje. Albumet byr på 10 usedvanlig fengende pop-låter med en akkurat passelig mengde barnlig galskap. Sangene er lette å synge med på for både barn og voksne.

På den nye plata har de fått med seg iskremen av Norges beste musikanter med Karl Oluf Wennerberg på trommer, Tor Egil Kreken på bass, Eiolf Ødegård på tangenter og Christer Slaaen som produsent, medkomponist og arrangør samt traktør av diverse instrumenter.  Og nå gleder hele laget seg til å vise hva de har lekt med i studio.

Hør Bråkebøttebaluba Her:

 

 

FOR BOOKING AV SILJE OG MARIA:

V/ MARI RUSTØY
TLF: 67116225
MOB: 99245211
E-MAIL: MARI@ARTISTPARTNER.NO

Tidligere utgivelser av Silje og Maria:

 

Kaptein Snabelbæsj og hjertetyven (2016)

Maria Solheim og Silje Sirnes Winje har slått seg sammen i en forfriskende, spinnvill barneplateutgivelse. Sammen med produsent Odin Staveland (Vokalist i Vamp) har de plukket det beste fra musikksjangrenes godteributikk. Og den røde tråd? – Eksploderende musikkglede.
 Tekstforfatter Åse Sirnes Winje har skrevet tekstene til plata. Hun har tidligere blant annet bidratt med tekster til både Nrk Super og Winje sin debutplate Kykkelykkelig. Med plata Kykkelykkelig fikk hun mye oppmerksomhet for sine lattervekkende og underholdende tekster. Nok en gang drar hun barna inn i et lekent og humoristisk univers hvor verden blir betraktet med et skrått og underfundig blikk.

I februar 2016 gav Winje og Solheim ut singelen “Stjerna”, en låt som ble donert til Kirkens Nødhjelp og deres arbeid for flyktningebarn.

Hør Kaptein Snabelbæsj og hjertetyven her: